Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody Jaroměř 11.10.2008

11. 10. 2008

Nádherné podzimní odpoledne přímo lákalo k nějaké té psí aktivitě, a tak početná reprezentace Nového Světa vyrazila na spřátelené kynologické cvičiště do Jaroměře, kde se konaly podzimní neoficiální závody v agility.

Byl to neuvěřitelně krásný den - teplíčko, sluníčko a barevný podzim. Moc jsme se na tyto závody těšily, protože právě tady tento rok v březnu Kamilka zahájila svou závodní kariéru. Tentokrát nás ale nečekala kategorie štěňátek, ale už začátečníků. I nyní se hodnotily dohromady všechny velikosti pejsků, a tak konkurence byla opravdu tvrdá.

V jumpingu Kamilka udělala chybu ve slalomu a vybojovala si krásné 4. místo. Agility se nám povedlo moc pěkně a bez chyby a bylo z toho 3. místo. Zato hra nám nevyšla a v našem podání se jednalo spíše o parkúrový chaos a i za 8. místo jsme tak byly vděčné. Shodou okolností, pokud sledujete naše závodní úspěchy, jsme tak naprosto přesně zopakovaly své březnové umístění ! Tomu tedy říkám vyrovnané výkony .Obrazek

Velké úspěchy zaznamenali ale i další naši reprezentati. Danča Pulkrábková s Ruby měly fenomenální úspěch, protože vyhrály, co se dalo a odnesly si tři první místa v kategorii štěňátek!!! Velká gratulace patří i Nessy a její paničce Katce Volejníkové, které vybojovaly 1. místo v jumpingu začátečníků za jediný bezchybný běh. Třetí místo v jumpingu začátečníků obsadila Líza a Eva Nováková. Nový Svět tak opět ukázal, jak silný závodní potenciál skrývá  .

Pochopitelně jsme všechny fotily, a tak pod jmény autorů (stačí kliknout) najdete kompletní fotodokumentaci: Hana Böhmová, Katka Volejníková a kolektiv.

Speciální Kamilčino fotoalbum je k tomuto článečku připojeno také.