Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody Chlumec nad Cidlinou 5.7.2008

5. 7. 2008

Počasí nám po týdnu příšerných veder a pátku, kdy prakticky pořád pršelo, vyšlo přímo ideálně: polojasno a teploty do 25 °C. Kamilka přesto nebyla v nejlepší formě, protože místo soustředění se na trať, měla občas tendenci odběhnout s tím, že se bude raději seznamovat s pejsky mimo závodiště. Přesto se mi ji nakonec podařilo vždy úspěšně nalákat zpět, takže jsme oba běhy dokončily bez ztráty kytičky - to jest bez chyby. Ale byla to pěkná fuška a o výsledném času bych raději pomlčela  .

Tato naše tradiční strategie se nám však osvědčila a Kamilka svým lážo - plážo (ale bezchybným) stylem vybojovala první místo  . Soutěžila v kategorii štěňátek nad 12 do 18 měsíců - "S" a "M" dohromady. Nicméně budeme muset na té rychlosti a soustředění ještě hoooodně zapracovat. Ještě štěstí, že před sebou máme tábor agility, kde k tomu bude ideální příležitost.

Fotek z běhu samotného  tentokrát mnoho není, protože já foťák neměla a ostatním buď docházely baterky, nebo se jim nedařilo moji tryskomyš zachytit  , což při její dnešní rychlosti fakt nechápu ...  . Zato se ale povedly skupinové fotečky naší reprezentace, a tak nesmím zapomenout poblahopřát k umístění i dalším závodníkům z naší stáje Nový svět: Scottymu (3. místo - BK), Rubince (5. místo - PRT), Nessy (5. místo - BSP) a Ginger (8. místo - jezevčík).

Celkově to byl moc pěkný den a fakt jsme si to užili. Organizace byla bezvadná, a tak se těšíme, že se na toto cvičiště pojedeme ještě někdy podívat  . Kamilka se dokonale vyřádila při volné zábavě s jinými psy i při lovu motýlů, takže po návratu domů zapadla do pelechu a je klid  .