Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstava drobného zvířectva v Žirči 23.8.2008

24. 8. 2008

ObrazekV sobotu 23. srpna 2008 se konala v Žirči u Dvora Králové n. L. tradiční výstava drobného zvířectva. Náš Kynologický klub Nový Svět tam nemohl chybět, takže jsem se s Kamilkou připojila k ukázkám agility, tance se psem a canisterapeutickému koutku. Nutno podotknout, že Kamilka jako obvykle budila mezi dětmi (i dospělými) rozruch a jsem ráda, že jí po tom hlazení zbyly ještě nějaké chlupy  .

ObrazekNaše první parkury jsme běhaly tryskomyším stylem a dokonce i pár prvků tance se psem Kamilka předvedla s nadšením. Ale únava se rychle dostavila, i když Kamilka srdnatě bojovala a trpělivě se nechala od kolemjdoucích hladit a muchlovat. Ještě štěstí, že nás, kteří jsme zde byli už od rána, průběžně zachraňovali členové klubu, kteří se přišli mrknout jen na výstavu. Okamžitě byli zapojeni a museli ukázat, co umí.Obrazek

Celý den se moooc vydařil, i když byl náročný, a tak se ani nedivím, že po návratu v odpoledních hodinách Kamilka okamžitě usnula jak dřevo . Nutno podotknout, že já Obrazekchrním s ní, protože jsem k tomu všemu ještě poctivě vozila děti na ponících.

Vše se nám ale vydařilo a hlavně nám přálo počasí. Meteroologové slibovali přívalové deště a vytvalý déšť a přitom bylo celkem povedené polojasno .