Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendovka s Katkou Lerlovou 21.-22.4.2012

7. 5. 2012

Pro velký úspěch se semináři s Katkou Lerlovou, které jsem pořádala v Choustníkově 11.jpgHradišti v únoru, jsem byla doslova donucena k jejich opakování. A protože Katka je strašně příjemný a pohodový človíček, nedalo to "nucení" zájemcům ani moc práce . Jen se obávám, že poptávka převyšuje moje možnosti asi tak desetkrát, takže určitě semináře na podobné téma budu ještě opakovat. Číhejte na www.minimaxipes.cz .

Jak už to tak bývá, ani dva semináře nejsou stejné. Takže ani pro mne to rozhodně nebyla nuda. Tentokrát se22.jpg Katka mnohem více zaměřila na to, abychom dokázali sledovat trenérským pohledem chyby jiných týmů, díky čemuž jsme přivolávačské hry dokončovali ještě v neděli dopoledne. Také jsme díky Páje a jejímu Árčíkovi mohli sledovat, jak si poradit s neustále, stále, pořád, vytrvale... štěkajícím psem (musím zkontrolovat, jestli nám za ten víkend nepopraskala okna a nezačala ze stropu opadávat omítka ). Myslím, že to pro nás diváky bylo velice zajímavé a podnětné, ačkoliv chápu, že Pája na to mohla mít trochu jiný a kapku více vyhraněný názor . A jinak díky bohu za ředitelnu na druhé straně 41.jpgbudovy, kde byl Árčínek internován. 

Také jsem zjistila, že přivolávačských her je strááášně moc, takže tentokrát některé z předchozího semináře chyběly a místo nich jsme si vyzkoušeli jiné, což ostatní pochopitelně vůbec netušili, ale já jsem si chrochňala blahem.

V neděli přišly na řadu přechody mezi hrou a tréninkem a klikr trénink. Na klikr trénink jsme si všichni měli připravit nějaký ten cvik (trik), který se chceme naučit, nebo ho zlepšit. Já jsem maja-a-krouzek.jpgvytáhla ze skříně už hoodně starou sadu kroužků a tyčku, na kterou by je Mája měla navlékat a trošku jsme tuto naši snahu z dávných let oživily. Byla to legrace - především ty moje polohy, kdy jsem se snažila vidět ze spodu co Mája dělá čumákem na tyčce... I fotografové byli natolik konsternováni, že to ani nestihli vyblejsknout .

Když si k tomu připočítáte bezvadné žranice v Hospůdce U Dvou borovic (myslím tím obědy), tak to prostě byl bomba víkend. Mimo to, musím dodat, že instruktoři jsou u mne doma (kde mají k dispozici pokojík pro hosty) vždy hýčkáni - tentokrát v podobě jahod se šlehačkou (večeře a snídaně je samozřejmostí). Z tohoto důvodu tedy doufám, že se k nám bude Katka chtít podívat i na podzim .