Jdi na obsah Jdi na menu
 


Semilská blecha 10. dubna 2010

11. 4. 2010

Semilská blecha (neoficiální agility závody) se pro Nový Svět stala již tradičním místem, kde zahajujeme agiliťáckou závodní sezónu, a tak jsme se tam sešly prakticky všechny, které Obrazekzatím stále řádíme na neoficiálních závodech: Eva s Lízou, Danielka s Rubby, Katka s Chiquitou, Káťa s Ginger a Nessy, Jana s Laurou a Ejmy, Míša s Cháronem a externista Vendy s Jackynem. Moje smečka u takové sleziny nemohla pochopitelně chybět.

Mája nastoupila v kategorii štěňátek do 18ti měsíců a Kamilka v katetorii začátečníků a obě holky (ač by tomu nikdo, kdo nás pozoroval na trénincích, nevěřil ) se vyznamenaly a běhaly moc pěkně. Kamilka dokonce obstojně absolvovala i běh agility, ačkoliv ji pár minut před tím velmi nepěkně vyválela v bahně Chiquitka, z čehož já měla šok (mám pocit, že jsem zařvala něco velmi neurvalého) a její panička záda v pr.... (což mne velmi mrzí).

ObrazekTo ale byla jediná "šmouha" na celém dni. Atmosféra závodů totiž byla suprová, k čemuž určitě přispělo i počasí. To totiž všechny zúčastněné vysloveně stmelilo  - kromě občasného sluníčka jsme si užili dešťové přeháňky, slejvák a na závěr krupobití a pořádnou fujavici. Nakonec tedy pořadatelé k celkové radosti všech zrušili hru a celý mokří a zabahnění od hlavy až k patě jsme se sešli na vyhlášení výsledků v klubovně.

A jak to dopadlo? Nový Svět je prostě nadupaná parta, a tak na stupních vítězů stáli skoro všichni. Kamilka vybojovala 3. místo v jumpingu a 2. místo v agility a Mája 5. místo v jumpingu a 2. místo v agility. Ať žíjí moje motorové a terénní triskomyši .

Našim kamarádkám tímto blahopřejeme k úžasným výkonům a děkujeme za fotky a videa (tentokrát jsem foťák do báglu vmáčkla, ale zase mi došly baterky ):

video - MÁJA na trati (autor Míša Václavů)

video - KAMILKA na trati (autor Míša Václavů)

Fotodokumentace: moje, Katka Volejníková. Fotky v článku nám poslala Alžběta Lindová.