Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřený den DDM Jednička 23.9.2008

26. 9. 2008

V úterý odpoledne se naše dvojka společně s Evou a jejími šeltičkami Lízou a Bárou a s Mirkou a jejím borderákem Scottym přišla zúčastnit dne otevřených dveří v Domě dětí a mládeže JEDNIČKA. Ačkoliv podzim už se dávno rozjel na plné obrátky, počasí bylo na těch pár Obrazekhodin přímo super, protože vysvitlo sluníčko a bundy jsme mohli zahodit. Škoda jen, že dětí dorazilo po skrovnu, i když jsme pro ně připravili běh agility parkúrem s kelímky s vodou, hod balónkem na cíl a hlavně ukázky canisterapie - tedy mazlení se psy. Připraveny jsem měla i barvičky na malování psích obličejíčků, ale pracovnice DDM nás předběhly, takže děti už byly řádně vyparáděné .

Samozřejmě, že naším stěžejním úkolem byly ukázky agility a Scotty zachraňoval naši reputaci i předvedením aportování a chytaní frisbee.  Kamilka zase zaznamenala úspěch se svými oblečky "bleskomyš", "krokouš" a "sršáň".

Za to já jsem se hodnou chvíli mohla mazlit s dvanáctikilovým hroznýšem ze ZOO, což mi šlo tak dobře, že mne někteří považovali za chovatelku a Obrazekžádali si bližší informace . Plaz jeden ale mlsně zahlížel na Kamilku, která mezi tím šla z ruky do ruky a raději se nepřibližovala.

Takže podtrženo a sečteno: den to byl super a domů jsme šli spokojeně unavení .

Nějaké ty ulovené fotografie, jejichž autorkou je Eva Nováková, si můžete prohlédnout ZDE .